085 0410 140
Zeliszorg Thuiszorg arnhem

Particuliere thuiszorg

De hervormingen in de thuiszorg hebben recent veel stof doen opwaaien. Ouderen en zorgbehoevenden kunnen niet snel meer opgenomen worden waar er voor hun gezorgd wordt, er moet fors bezuinigd worden op de thuiszorg en mantelzorgers moeten langer blijven zorgen voor hun naasten.

  • Maar als dat niet haalbaar is?
  • Wat als je niet geïndiceerd wordt voor zorg, maar toch een zorgvraag hebt?
  • Wat als je kinderen ver weg wonen, een drukke baan en/of gezinsleven hebben?
  • Wat als je geen beroep op mensen uit je omgeving kan of wil doen

In dit geval zou u gebruik kunnen maken van particuliere thuiszorg.

Dit is zorg zoals u dat wilt. U ontvangt precies de zorg en/of ondersteuning die in uw situatie nodig is. Tevens krijgt u dit op de manier dat voor u wenselijk is. Heeft u tijdelijk meer zorg nodig, of bent u langdurig op zoek naar laagcomplexe zorg bij u thuis? Alles is in principe mogelijk met particuliere thuiszorg.

Ieder mens is uniek. U hoeft niet oud, ziek of afhankelijk te zijn om gebruik te maken van de particuliere zorg van Zeliszorg. Wanneer nodig richten wij ons respectvol op het zorg verlenen, zodat u zo lang mogelijk comfortabel en menswaardig thuis kunt blijven wonen. Kwaliteit van leven voor iedereen is onze missie, dit doen we dan ook graag met u!

Deze vorm van zorg biedt u ook de kans om bijvoorbeeld eens lekker te wandelen, extra tijd te krijgen voor een kop koffie met een goed gesprek of de mogelijkheid tot ondersteuning bij huisarts of ziekenhuis bezoek.

Bij particuliere thuiszorg betalen cliënten zelf de kosten, maar daar staat tegenover dat ze ook meer invloed hebben over de hulp die ze krijgen en meer vrijheid. Ze kunnen zelf een zorgverlener uitzoeken en de manier van zorg bepalen die ze het fijnst vinden. De zorg wordt vaak als persoonlijker ervaren, ook vanwege de kleinschaligheid. Zo ontstaat er een goede band tussen de hulpverlener en de hulpvrager.

Particuliere thuiszorg onderscheidt zich door het leveren van langere zorgmomenten waarin alle benodigde zorg in één keer geboden wordt. Onze zorgverleners kunnen daardoor langer aanwezig zijn. Dat zorgt voor meer rust en meer tijd voor persoonlijke aandacht.

Wij werken graag samen met mantelzorgers, mensen uit uw omgeving, die u al warmte en zorg geven. Zo ondersteunen wij hen en kunnen zij deze taak langer uit blijven voeren.

Op een andere manier de betaling regelen.

De betaling kan ook op een andere manier. Misschien kunt u een PGB aanvragen; een Persoons gebonden budget. Op onze PGB pagina kunt u hier meer over lezen.

Onze zorgvuldig uigezochte en verzekerd gekwalificeerde zorgverleners hebben eerdere ervaring met klanten die een van de volgende zorg nodig hebben:

Met de hulp van Zeliszorg kunt u zo lang mogelijk thuis wonen

Uw geluk behouden door zo lang mogelijk thuis te blijven wonen!
Zorg die wij leveren

Meer informatie over zorg

Tips voor valpreventie bij ouderen thuis

Tips voor valpreventie bij ouderen thuis

Valpreventie is een essentieel onderwerp binnen de zorg voor ouderen, senioren zijn nou eenmaal meer vatbaar voor vallen en gewond raken dan de rest van de bevolking. Gemiddeld komt er iedere vijf minuten een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een ongeluk of een val in huis (102.000 bezoeken in 2017). In maar liefst twee-derde van al deze gevallen is…

Eerste Tekenen Van Dementie

Eerste Tekenen Van Dementie

Dementie is een ernstige aandoening die miljoenen levens over de hele wereld treft. Volgens onderzoek heeft ongeveer 7,1% van alle mensen ouder dan 65 jaar last van een vorm van dementie. In feite wordt geschat dat elke 3 seconden iemand ter wereld dementie ontwikkelt. Er werd ook geconcludeerd dat het risico op het ontwikkelen van dementie na de leeftijd van…

7 Tips Over Hoe U De Beste Thuiszorg Kunt Kiezen

7 Tips Over Hoe U De Beste Thuiszorg Kunt Kiezen

De kans is ontzettend groot dat het er toch echt een keer aan zit te komen, u op een gegeven moment zorg voor uzelf of voor uw naasten moeten zoeken. Nu zijn er echt talloze soorten mogelijkheden voor waar u terecht komt. Door de vele zorgorganisaties is het nu eenmaal een stuk makkelijker om de organisatie te kiezen die het…