085 0410 140
Zeliszorg Thuiszorg arnhem

Palliatieve zorg

Zeliszorg Palliatieve thuiszorg

 

Palliatieve zorg thuis

Het woord palliatie betekent letterlijk verlichting of verzachting. Een speciale vorm van thuiszorg is zorg in de laatste levensfase. Dankzij palliatieve thuiszorg is sterven thuis gelukkig steeds vaker mogelijk. Onze zorg draagt bij aan een respectvol levenseinde in de eigen, vertrouwde omgeving.

De laatste levensfase

Een emotionele en moeilijke periode, waarin het belangrijk is om goed te luisteren naar de wensen van een patiënt en zijn of haar naasten. Wij bieden praktische en emotionele ondersteuning zoals persoonlijke verzorging en aandacht.

Meer dan alleen pijn bestrijden

Palliatieve thuiszorg is, naast het bestrijden van pijn of andere symptomen, vooral gericht op warmte, veiligheid en persoonlijke aandacht. Daarnaast is er aandacht voor het omgaan met gevoelens van angst en verdriet. Ieder mens is uniek. Samen bespreken wij de wensen en behoeften in deze laatste levensfase om zo te zorgen voor een waardig einde.

Nazorg

Na het overlijden van de patiënt bieden wij ondersteuning aan familie en naasten. Dit kan op praktisch, maar ook op bijvoorbeeld psychosociaal gebied.

Bij nazorg kunt u ook denken aan:

  • Huisbezoek via een welzijnsorganisatie
  • Maatjesprojecten
  • Individuele begeleiding
Meer informatie

Wilt u palliatieve thuiszorg van Zeliszorg krijgen?

Palliatieve zorg aanvragen
0
Telefoontjes/maand
0
Clienten geholpen
0
medicijnen toegediend
0
Jaren ervaring

Kies de beste thuiszorg voor u