085 0410 140
Zeliszorg Thuiszorg arnhem

Personenalarm

Er zijn een hoop mensen die graag thuis willen blijven wonen, ook wanneer zij zorgbehoevend zijn. Dit zijn voornamelijk de mensen die al wat ouder zijn, maar die nog altijd goed ter been zijn en die alledaagse taken normaal kunnen verrichten. Het is echter wel zo dat er altijd iets mis kan gaan thuis, zo kunt u bijvoorbeeld ten val komen. Hoe zorgt u er dan voor dat er toch op tijd hulp zal komen bij u in de woning? Dankzij een personenalarm, nog altijd een van de meest gekozen soorten alarmsystemen voor bij u in huis. Wat doet dit alarm en wat heeft u er aan? Dat zullen wij u eens laten zien!

Wat is een personenalarm

Een personenalarm werkt aan de hand van een kleine zender, deze zender zal u altijd bij u dagen. Deze zender kan in alle mogelijke soorten voorkomen, vaak zal er gebruik gemaakt worden van een alarmknopje aan bijvoorbeeld een ketting of een clip die u aan uw broekriem vast kunt maken. Het personenalarm wat wij u bieden is voorzien van een GPS functie. Dit mobiele alarm is door de voordelige prijs en de hoge mate van betrouwbaarheid een van de beste die men maar kan kiezen. Dankzij dit systeem zal u voortaan gewoon thuis kunnen verblijven zonder dat u bang hoeft te zijn dat de hulp er niet op tijd zal verschijnen wanneer dit nodig zou zijn. Dit maakt ons WUZZI ALERT dan ook zo bijzonder.

De voordelen van ons personenalarm

Er zitten aanzienlijk veel voordelen aan het gebruik van het WUZZI ALERT systeem. Er zijn 2 soorten abonnementen:

  1. Een sociaal abonnement: U kunt ervoor kiezen om het systeem van WUZZI ALERT te gebruiken om contact op te nemen met de door u aangewezen contactpersonen. Dit kunnen bijvoorbeeld uw buren of uw familieleden zijn, hierdoor kunt u precies aangeven door wie u geholpen wilt worden. Dankzij de GPS werking kunnen deze personen gelijk zien waar u zich bevindt, hierdoor kan de hulp snel verleend worden.
  2. Een professioneel abonnement: Dan zal u dankzij WUZZI ALERT na het indrukken van de alarmknop contact opnemen met de alarmcentrale. Deze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar. In geval van een levensbedreigende situatie zal de centralist acuut de 112-hulpdiensten inschakelen en één van uw contactpersonen informeren. Bij een niet levensbedreigende situatie zal de centralist uw contactpersonen één voor één afbellen.

Mocht u meer informatie in willen zien over het personenalarmsysteem WUZZI ALERT dan kunt u altijd in de folder kijken voor in uw zorgdossier. Hier staat precies vermeld hoe het systeem werkt en wat u als klant kunt verwachten van het gebruik van het systeem en wat de kosten zijn. Ook kunt u altijd even een kijkje nemen op de site van www.wuzzialert.com, hier staat ook alles op wat u maar te weten kunt komen over het personenalarm.